Saturday, January 29, 2011

Free taka roze!Free Pink Shoes!

Falas Taka roze.
(inspiruar nga Serio Rossi)
Nese nuk i keni keto taka:
-Nese je nga Gjermania(ose jeton atje),Hy ne kete kontest ketu
-Nese nuk je nga Gjermania(ose jeton atje) Ndiq keto hapa:
1)Shko ne nje proxy gjerman si 4proxy.de/ ose rxproxy.com/ ose kproxy.com/ ose german-proxy.de
2) Ne url-ne e proxit shkruaj http://www.stardoll.com/ .
3) shtyp Browse ose Go.
4)Hyni ne stardollin tuaj.
5)Ne url-ne e proxit kopjoni kete link:
6) Shtyp Go dhe prit sa te hapet faqja plotesisht.
7) Hiqe proxin dhe shko ne stardollin tend normal
Kepucet do te jene ne nje kuti ne suiten tuaj :]

Faleminderit!

Free Pink Shoes
(inspired by Sergio Rossi)
In case you don't have them already
-If you are from Germany, Enter a stardoll contest HERE
-If you aren't from Germany, follow these steps:
1)Go to German proxy like
4proxy.de/ OR rxproxy.com/OR kproxy.com/ OR german-proxy.de
2)In blank box Paste stardoll link:
3)Click Browse OR Go
4)Log in stardoll
5)Now on the proxies Address/URL box paste contest link:
http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=925
6)Click Go, Wait a little till page loads
7)Leave proxy, Go to stardoll as usual
Shoes should be in a giftbox in your suite [:

Thanks!

Friday, January 28, 2011

Free fund Fudge per surf! Free Fudge surf skirt!


Free fund Fudge per surf!
Perdorni : aussieproxy.info
Shkruani : stardoll.com dhe shtypni hit
Hyni ne stardollin tuaj dhe shkruni tek url-ja e proxit : http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=929
Hiqeni proxin dhe hyni ne stardollin tuaj normal.

Fundi do te jete ne suiten tuaj :)


Free Fudge Surfing Skirt.

Use: aussieproxy.info
Type and hit go: stardoll.com
Login and Paste: http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=929

Leave proxy and go to normal stardoll it will be a gift in your suite.


Thursday, January 27, 2011

Free mi me furce dhembesh! xD Free mouse with toothbrush! xD


Per miun me furce dhembesh falas hyni ne faqen:
4proxy.de/
Aty ku thote Enter the URL Address: shkruani http://www.stardoll.com/
dhe shtypni go.
Hyni ne stardollin tuaj dhe me pas tek url-ja e proxit kopjoni kete link:
http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=910
Kur te hapet faqja hiqeni proxin dhe futuni tek stardolli juaj normal.

Faleminderit! :)

If you are not from Germany you'll need a web proxy...go to 4proxy.de or german-proxy.de

Paste this link into the box:

http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=910 and hit browse/go


Log in, then paste this link into the box


http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=910

Log off the proxy and into regular Stardoll.


They will be in boxes in your suite.


Free cante portokalli nga Fudge!


Per canten portokalli fudge duhet te perdoresh keto faqe proxy :
surfaanonymt.se
Kur te futeni tek faqja shkruani : http://www.stardoll.com/
Futuni tek stardolli juaj dhe tek url-ja e proxit shkruani :
http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=915
Prisni sa te hapet faqja,pastaj hiqeni proxin. :)
Hapni stardoll normal tuajin dhe canta do te jete tek suita juaj.

Kjo cante eshte falas deri me 31 Janar 2011.

If you are not from Sweden:
1) Go to http://www.proxyget.info or http://www.proxysmart.info
2) Paste http://www.stardoll.com into the proxy server's blank URL box.
3) Click ok or hit the enter key on your keyboard
4) Log into Stardoll
5) Paste the following link into the proxy server's URL box and press enter on your keyboard:
http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=915
6) Close down the proxy server and go back to Stardoll as usual
You will find it in your suite...

Miresevini ne Stardoll Falas! :) Welcome to Stardoll Free! :)

Free fustan Tangled ! Free Tangled dress!

Per fustanin Klikoni ketu
For the free dress click here